Skoči na glavno vsebino

PREHRANA

Spoštovani starši!

Na naši šoli vam omogočamo več možnosti prejemanja in plačevanja položnic na katerih vam zaračunavamo šolske storitve za vaše otroke. Doslej ste prejemali račune v papirni obliki ali po elektronski pošti v pdf obliki. V skladu z zakonodajo lahko proračunski uporabniki pošiljamo izdane račune samo v papirni obliki ali kot e-račune preko UJP ( Uprave Republike Slovenije za javna plačila).

Izberete lahko med naslednjimi možnostmi:

  1. PLAČEVANJE POLOŽNIC PREKO TRAJNIKA

Gre za enega najugodnejših in tudi najpreprostejših načinov plačevanja položnic. Starši lahko odprejo trajnik za plačevanje šolskih položnic, kar pomeni da se plačilo šolske položnice izvede avtomatično 28. dne v vsakem mesecu. Položnico s specifikacijami dobijo še vedno učenci v pisni obliki v šoli ali po navadni pošti. Za odprtje trajnika morate izpolniti obrazec, ki ga dobite v računovodstvu ali na povezavi. S plačilom preko direktne bremenitve vašega osebnega računa (SEPA trajnika) boste zmanjšali stroške plačevanja položnic in prihranili čas.

  1. PREJEMANJE E-RAČUNOV PO ELEKTRONSKI POŠTI PREKO UJP ( izpolnite izjavo za prejemanje e-računa po elektronski pošti, ki jo dobite v računovodstvu ali na povezavi.

V tem primeru dobite položnico v pdf obliki na vaš elektronski naslov.

  1. PREJEMANJE E-RAČUNOV NEPOSREDNO V VAŠO SPLETNO BANKO PREKO UJP (izpolnite izjavo za prejemanje e-računa v spletno banko)

Na prejemanje e-računov se prijavite neposredno v vaši spletni banki, kjer imate osebni račun in urejeno elektronsko poslovanje. Plačevanje e-računa je na vsaki banki urejeno in pripravljeno drugače, zato se glede načina in podrobnosti plačevanja pozanimajte na svoji matični banki.

Če se boste odločili za e-račun, položnic v pisni obliki ne boste več prejemali. Specifikacijo računa boste videli v spletni banki. Pogoj za aktiviranje prenosa položnice v obliki e-računa neposredno v spletno banko je pravilno izpolnjena izjava, ki jo dobite v računovodstvu ali na povezavi.

  1. POLOŽNICA V PAPIRNI OBLIKI – položnico v kuverti razdelimo otrokom v šoli ali pošljemo po navadni pošti.

V primeru, da imate dodatna vprašanja, prosimo, da pokličite v računovodstvo na tel. številko 04-58-33-255.

Lepo pozdravljeni.
Ravnatelj Gaber Klinar

NASLOV

Cesta Cirila Tavčarja 21,
4270 Jesenice

TELEFON

 04 58 33 250

(Visited 466 times, 1 visits today)
Dostopnost